Høsten 2017 holdes ingen ordinære klasser.

Ønsker du å bli informert om kommende kurs, send oss en mail og vi holder deg oppdatert.

E-post: mail@studioflamenco.no

MANDAG

 

 

Kl 1730-1840

Nybegynnere

 

Kl 1845-1955

Bata de cola

 

Kl 2000-2130

Videregående

 

 

 

 

ONSDAG

 

 

Kl 1730-1900

Videregående

 

Kl 1905 -2015

Litt Øvet

 

Kl 2020-2115

Nybegynnere

 

 

 

 

 

 

 

FREDAG

 

 

Kl 1700-1800

Sevillanas

 

Kl 1800-1900

Teknikk

 

 

 

 

LØRDAG

Cante for dansere*

 

Lør 4. februar kl

12-13

 

Lør 4.mars kl

12 -13

 

Lør 22. april kl

12-13

 

Lør 13. mai kl

12-13

 

 

PRISER

 

Kurs 16.januar - 19.mai

En gang i uken 70 min klasse: 3230,-

To ganger i uken 70 min klasse : 5800,-

En gang i uken 90 min klasse (videregående): 3750,-

To ganger i uken 90 min klasse (videregående): 6750,-

To ganger i uken 90 min klasse pluss teknikk klasse:7990,-

Teknikk klasse 60 min: 2900,-

Sevillanas kurs 60 min: 2900,-

Cante for dansere 4 klasser: 600,-

 

Nybgeynnerkurs i mars- fem ukers kurs:

Onsdag 1. mars - 29. mars : 700,-

NB: Tidspunkt 2020 - 2115.

 

Teknikk:

Enkelt time: 200,-

5 klipp: 950,-

10 klipp: 1800,-

14 klipp: 2450,-

 

NB: Ingen klasser i påskeferien (10-17.april).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAKTISK INFORMASJON:

Kursavgiften betales til konto nr: 60390699991.

Din plass på kurs bekreftes ved betalt kontigent.

 

Studioet har ett toalett med dusj og en liten garderobe, større armslag får du på Vulkan Sportssenter vis à vis.

 

Tapte klasser kan tas igjen på samme eller lavere nivå opp til tre ganger dette semesteret. Ved spesielle forhold som shiftarbeid o.l. ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen.

 

Har du spørsmål angående våre kurs send en mail til

mail@studioflamenco.no eller ring 97165225.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KURS

NYBEGYNNERE - Teknikk / Koreografi

 

Dette er et introduksjonskurs til flamenco og passer for alle. Flamenco er en solodans og krever ingen partner. På dette kurset blir du kjent med noen av flamencoens grunnrytmer, du vil lære fotarbeid, armbevegelser og de karakteristiske håndbevegelsene. Vi jobber med kortere kombinasjoner og blir introdusert for musikkens karakteristika og koder for samspillet mellom sanger, gitarist og danser.

 

 

 

NYBEGYNNERE 2 - Teknikk / Koreografi

 

Dette kurset er for deg som har tatt Nybegynnere1 kurset eller som har danset mye fra før. Vi jobber med grunnrytmer, markeringer, armbevegelser og fotarbeid. I vår jobber vi også med en koreografi frem mot elevforestilling i mai.

 

 

 

LITT ØVET - Koreografi

 

Vi jobber med en enkel koreografi samtidig som vi forbedrer fotarbeid, smidighet og koordinasjon. Vi har også fokus på å utvikle musikk- og rytmeforståelse. Denne våren jobber vi frem mot elevforestilling i mai.

 

 

 

ØVET / VIDEREGÅENDE - Koreografi

 

Danseren i samspill med sanger og gitarist. Vi jobber med én koreografi, og har samtidig som mål at elevene skal forstå hvordan dansen er bygd opp og hvordan hver del av koreografien forholder seg til musikken. I disse 90 minutter klassene vil vi også hver gang jobbe litt med buleria. Ellers jobber vi mot elevforestilling i mai.

 

 

 

TEKNIKK

 

Denne klassen går på fredager og anbefales som et suplement både til Litt Øvet klassen og Videregående klassen. Den er også åpen for drop-in. Klassen er lagt opp til å forbedre teknikken din samt jobbe opp styrke og utholdenhet. Dette er gøyal trening med fokus på fotarbeid, turns, markeringer, hofter og skuldre. En perfekt start på helgen!

 

 

 

SEVILLANAS

 

Sevillanas er en populær pardans i Andalucia og en dans som kan danses i mange sosiale sammenhenger og festivaler i Andalucia med Feria de Abril i Sevilla som den mest kjente. Ta med deg barn, bestemor, kollega eller en venn for en anderledes opplevelse. Dette kurset er for alle! Det er lite fotarbeid i sevillanas, men de karakteristiske armbevegelsene er de samme. En morsom og sosial klasse som også er en fin inngangsport til flamencoens verden. NB det er ikke nødvendig å ha med partner!

 

 

 

CANTE FOR DANSERE

Fire helgedager i semesteret holdes denne klassen som har fokus på grunnlaget for all flamencodans, nemlig sangen. (Se datoer i timeplan). Det er en teoretisk - praktisk klasse der man vil ta et dypdykk inn sangens verden, gjøre palmas og snakke om den strukturelle oppbyggingen av de stilartene som danses hvert semester. Klassen holdes av en danser, for dansere og er et fint supplement til alle våre danseklasser. Det er også en spennende klasse for deg som bare er nysgjerrig på, eller ønsker å lære mer om flamencodans og musikk.

 

 

 

BULERIA KLASSE

 

Dette er en fest av en klasse, en ren bulerías klasse der målet er å bli trygg på å improvisere bulerías. Det er fokus ikke bare på trinnene, men hvordan du kan bruke disse til å improvisere over bulerías letraer (sangvers). Denne klassen går ikke våren 2017.

 

 

 

BARNEKLASSE

 

En første kontakt med flamenco og en klasse der rytme -og bevegelses leker står i sentrum. Barnet utvikler sin musikalitet og ekspressivitet via øvelser og korte bevegelses sekvenser. Barnet utforsker flamencoens univers på en morsom måte og lærer sin første dans som fremføres på elevforestilling i mai.

Dette kurset starter høsten 2017.

 

 

 

REPERTOAR KLASSE - Øvet / Videregående

 

På repertoar klassen jobber vi videre med de koreografiene vi allerede har lært. Målet med klassen er at elevene får anledning til å bearbeide og fordype seg i dansene de har lært, jobbe videre med sitt personlige uttrykk, samtidig som vi bygger repertoar.

 

 

 

PRIVAT TIME

Ønsker du privat time eller gruppeundervisning for bedrift / gruppe ta kontakt med oss på mail eller telefon.