TIRSDAG

 

 

Kl 11.30-12.30

Nybegynnere

Starter 23. jan

 

 

 

ONSDAG

 

 

Kl 11.30-12.30

Litt Øvet

Starter 17. jan

 

 

 

TORSDAG

 

 

Kl 11.30-12.30

Øvet / Videregående

Starter 18. jan

 

 

 

 

Denne våren har vi kun dagklasser, ønsker du informasjon om kommende arrangementer og workshops, send oss en mail til mail@studioflamenco.no

 

TIMEPLAN VÅR 2018

 

 

PRISER

 

Kurs 17.januar - 22.mars (10 uker) kr 1500,-

Kurs 23.januar -20.mars (9 uker) kr 1350,-

 

PRAKTISK INFORMASJON

Kursavgiften betales til konto nr: 60390699991 eller

Vipps 97165225.

Din plass på kurs bekreftes ved betalt kontigent.

 

Studioet har ett toalett med dusj og en liten garderobe, større armslag får du på Vulkan Sportssenter vis à vis.

 

Er du nybegynner og ikke har flamenco sko, så ta med et par sko som sitter godt og som har litt hel, typ bunadsko e.l.

 

Har du utfordringer med å følge faste kurs ved spesielle forhold som shiftarbeid e.l. ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen.

Ved færre enn 8 påmeldte elever pr klasse forbeholdes muligheten til å kansellere kurset.

 

Har du spørsmål angående våre kurs send en mail til

mail@studioflamenco.no eller ring 97165225.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KURS

NYBEGYNNERE - Teknikk / Koreografi

 

Dette er et introduksjonskurs til flamenco og passer for alle. Flamenco er en solodans og krever ingen partner. På dette kurset blir du kjent med noen av flamencoens grunnrytmer, du vil lære fotarbeid, armbevegelser og de karakteristiske håndbevegelsene. Vi jobber med kortere kombinasjoner og blir introdusert for musikkens karakteristika og koder for samspillet mellom sang, gitar og dans.

 

 

 

LITT ØVET - Teknikk /Koreografi

 

Vi jobber med teknikk, styrke og smidighet. en enkel koreografi samtidig som vi forbedrer fotarbeid, smidighet og koordinasjon. Vi har også fokus på å utvikle musikk- og rytmeforståelse.

 

 

 

ØVET / VIDEREGÅENDE - Koreografi

 

Vi jobber med teknikk, styrke og smidighet og korte koreografier. Vi har samtidig som mål at elevene skal forstå hvordan de kan bruke sekvensene vi jobber med i lengre koreografier. dansen er bygd opp, og hvordan hver del av koreografien forholder seg til musikken.

 

 

 

TEKNIKK

 

Denne klassen går på fredager og anbefales som et suplement både til Litt Øvet klassen og Videregående klassen. Den er også åpen for drop-in. Klassen er lagt opp til å forbedre teknikken din samt jobbe opp styrke og utholdenhet. Dette er gøyal trening med fokus på fotarbeid, turns, markeringer, hofter og skuldre. En perfekt start på helgen!

 

 

 

SEVILLANAS

 

Sevillanas er en populær pardans i Andalucia og en dans som kan danses i mange sosiale sammenhenger og festivaler i Andalucia med Feria de Abril i Sevilla som den mest kjente. Ta med deg barn, bestemor, kollega eller en venn for en anderledes opplevelse. Dette kurset er for alle! Det er lite fotarbeid i sevillanas, men de karakteristiske armbevegelsene er de samme. En morsom og sosial klasse som også er en fin inngangsport til flamencoens verden. NB det er ikke nødvendig å ha med partner!

 

 

 

CANTE FOR DANSERE

Fire helgedager i semesteret holdes denne klassen som har fokus på grunnlaget for all flamencodans, nemlig sangen. (Se datoer i timeplan). Det er en teoretisk - praktisk klasse der man vil ta et dypdykk inn sangens verden, gjøre palmas og snakke om den strukturelle oppbyggingen av de stilartene som danses hvert semester. Klassen holdes av en danser, for dansere og er et fint supplement til alle våre danseklasser. Det er også en spennende klasse for deg som bare er nysgjerrig på, eller ønsker å lære mer om flamencodans og musikk.

 

 

 

BULERIA KLASSE

 

Dette er en fest av en klasse, en ren bulerías klasse der målet er å bli trygg på å improvisere bulerías. Det er fokus ikke bare på trinnene, men hvordan du kan bruke disse til å improvisere over bulerías letraer (sangvers). Denne klassen går ikke våren 2017.

 

 

 

BARNEKLASSE

 

En første kontakt med flamenco og en klasse der rytme -og bevegelses leker står i sentrum. Barnet utvikler sin musikalitet og ekspressivitet via øvelser og korte bevegelses sekvenser. Barnet utforsker flamencoens univers på en morsom måte og lærer sin første dans som fremføres på elevforestilling i mai.

Dette kurset starter høsten 2017.

 

 

 

REPERTOAR KLASSE - Øvet / Videregående

 

På repertoar klassen jobber vi videre med de koreografiene vi allerede har lært. Målet med klassen er at elevene får anledning til å bearbeide og fordype seg i dansene de har lært, jobbe videre med sitt personlige uttrykk, samtidig som vi bygger repertoar.

 

 

 

PRIVAT TIME

Ønsker du privat time eller gruppeundervisning for bedrift / gruppe ta kontakt med oss på mail eller telefon.